Menu Sluiten

Oproepkrachten horeca team

Podium Zuidhaege is een kunsten- en cultuurcentrum in hartje Assen op 10 minuten lopen van het station. Wij hebben twee zalen: theaterzaal De Schalm en concertzaal HPK. Wij hebben jaarlijks gemiddeld 120 evenementen en activiteiten, bieden onderdak aan ruim 70 gebruikers amateurs als (semi)professionals in de kunst- en cultuursector. Per jaar weten zo’n 70.000 mensen ons te vinden. Het gaat hierbij om docenten kunsteducatie, leerlingen en cursisten komen bij ons voor lessen en workshops muziek, theater, dans of beeldende kunst. Er zijn dagelijks repetities van bigbands/orkesten/koren en bezoekers komen naar voorstellingen, concerten en lezingen.

Voor het horeca team zoeken wij vanaf september nieuwe medewerkers op basis van een nuluren contract.

Wat ga je doen?

De volgende werkzaamheden worden verricht zelfstandig:

  • Je bepaalt mede het gezicht van Podium Zuidhaege;
  • Je verricht werkzaamheden achter de bar;
  • Je vindt het ook leuk om een praatje te maken met klanten/bezoekers, maar op andere momenten is het even aanpoten als het gaat om het schoonmaken van de keuken, de bar of de glazen;.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent klantgericht en nieuwsgierig. Je ziet kansen en gaat uitdagingen aan. De verscheidenheid aan werkzaamheden vraagt om een zorgvuldige, resultaatgerichte, enthousiaste en flexibele persoonlijkheid. Je werkt zorgvuldig en hebt een proactieve houding.

Je hebt een grote affiniteit met (podium)kunsten en houdt van de dynamiek binnen een theater, kunsten- en cultuurcentrum. Tot slot is het een pre als je in Assen of omgeving woont. Je hoeft niet per se ervaring te hebben met werken in de horeca. Bij ons geldt learning on the job.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke functie bij een ambitieuze, kleine organisatie in de kunst- en cultuursector.
  • De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.
  • Een contract o.b.v. een nuluren contract.
  • Het aantal uren dat je per week werkt, spreken we maandelijks met elkaar af;
  • Salaris in overeenstemming met cao Nederlandse Podia schaal 1;
  • Podium Zuidhaege is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Heb je interesse? We willen het liefst dat je al op 1 september 2022 begint, maar ook dat kunnen we dan bespreken. Stuur je cv en een korte motivatie per mail naar andrearends@nullpodiumzuidhaege.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.