Menu Sluiten

Medewerker Horeca o.b.v. oproepkracht

flexcontract

 Podium Zuidhaege is een kunsten- en cultuurcentrum in hartje Assen op 10 minuten lopen van het station. Wij hebben twee zalen: theaterzaal De Schalm en concertzaal HPK. Wij hebben jaarlijks gemiddeld 120 evenementen en activiteiten, bieden onderdak aan ruim 70 gebruikers amateurs als (semi)professionals in de kunst- en cultuursector. Per jaar weten zo’n 70.000 mensen ons te vinden. Het gaat hierbij om docenten kunsteducatie, leerlingen en cursisten komen bij ons voor lessen en workshops muziek, theater, dans of beeldende kunst. Er zijn dagelijks repetities van bigbands/orkesten/koren en bezoekers komen naar voorstellingen, concerten, exposities en lezingen.

Voor de versterking van ons team horeca zijn wij op zoek naar medewerkers Horeca. Je bent klantgericht, handig en op afroep beschikbaar met name ‘s avonds en in de weekenden? Dan is dit misschien iets voor jou. Je bepaalt zelf in overleg met onze planner wanneer en hoeveel uren je wilt werken.

Wat ga je doen?

Je maakt onderdeel uit van onze flexpool horeca. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Bezoekers en gasten te woord staan;
  • Reguliere werkzaamheden achter de bar uitvoeren;
  • Lichte schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren;
  • Bezoekers helpen bij vragen over verhuur ruimtes, sleuteluitgifte en -inname;

Wat verwachten wij van jou?

Je bent klantgericht en nieuwsgierig. Je ziet kansen en gaat uitdagingen aan. De verscheidenheid aan werkzaamheden vraagt om een resultaatgerichte, enthousiaste en flexibele persoonlijkheid. Je werkt zorgvuldig en hebt een proactieve houding.

Je bent behulpzaam en flexibel inzetbaar ook in de weekenden en in de avonduren

Je hebt een grote affiniteit met (podium)kunsten en houdt van de dynamiek binnen een theater, kunsten- en cultuurcentrum. Tot slot is het een pre als je in Assen of omgeving woont.

Je bent in staat zelfstandig te werken en weet van aanpakken.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke functie bij een ambitieuze, kleine organisatie in de kunst- en cultuursector;
  • De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
  • Je krijgt een nulurencontract aangeboden voor de duur van een jaar; mogelijk is het om contract tweemaal een jaar te verlengen;
  • Salaris in overeenstemming met cao Nederlandse Podia;
  • Podium Zuidhaege is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.
  • Een leer- en werkomgeving; mocht je nog geen ervaring hebben in de horeca dan is dat niet erg. Bij ons geldt leanring on the job.

Vacature en informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met André Arends (Algemeen Manager) andrearends@nullpodiumzuidhaege.nl 

of met Anna Abdulova annaabdulova@nullpodiumzuidhaege.nl