Menu Sluiten

BuzzCore

Studiekeuze, Beroepskeuze & Carrièreadvies

Op de 2e verdieping in ons pand vind je sinds december 2020 BuzzCore. Hier kun je terecht voor Studiekeuze, Beroepskeuze & Carrièreadvies

De leukste manier om: Het beste worden in jezelf zijn!

“Score” tegenover “Core”
Je Score kwaliteiten zijn de kwaliteiten die je op school en op je werk moet verdienen en waar je een beoordeling op krijgt.
Je Core kwaliteiten zijn de kwaliteiten waar je mee bent geboren. Je “Core” kun je niet scoren, je Core moet je ontdekken!

CoreAnalyse
Om het ontdekken van je Core gemakkelijker te maken heeft BuzzCore de CoreAnalyse ontwikkeld. De CoreAnalyse ontdekt waar je van nature goed in bent en minder goed in bent.

Jouw fabrieksinstellingen!
De CoreAnalyse is een overzicht van punten waar je altijd extra hulp bij nodig zult hebben en een overzicht van dingen waarop je kunt vertrouwen dat je er sowieso goed in bent, ondanks dat je dat zelf misschien nog niet eens weet. Dit helpt bij motivatie tijdens je opleiding, het kiezen van een nieuwe opleiding of vinden van werk dat bij je past. Het helpt ook als jij je leven een geheel nieuwe wending wil geven. Naast een persoonlijke sessie, wordt je CoreAnalyse in een bondig rapport samengevat, zonder testen gedoe of emotioneel graven.

Atleten, artiesten en CEO’s zijn je inmiddels voorgegaan
Op dit moment sluiten scholengemeenschappen zich aan om de CoreAnalyse in te zetten voor studenten. De SLB-er (Studie Loopbaan Begeleider) gebruikt de CoreAnalyse voor loopbaan advies vanuit intrinsieke motivatie. BuzzCore heeft cliënten over de hele wereld maar komt oorspronkelijk uit Assen. Voor het eerste fysieke kantoor zochten ze een creatieve, jeugdige en dynamische locatie en hebben zich daarom bij onze vaste bewoners gevoegd.

Maak gelijk een afspraak met ze!

Contact
www.buzz-core.com
info@nullbuzz-core.com

Tel. 0592 – 269 928
Maandag t/m Vrijdag
9:00 – 19:00 uur