Menu Sluiten

Tijdens Gluren bij de Buren veranderen huiskamers en tuinen in tijdelijke podia met een intieme sfeer. Enthousiaste deelnemers stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt. Op zondag 3 juli tussen 13:00 en 18:00 uur speelt, zingt, danst, struint en gluurt de hele stad door de huiskamers en tuinen!

Hosts gezocht in Assen

Ben je een geboren host, wil je je (nieuwe) buren ontmoeten, stel je graag je tuin open voor een toffe act, of ben je gewoon benieuwd hoe jouw tuin eruit ziet als podium?

Voor de editie in Assen op  3 juli 2022 zoekt de organisatie locaties. Heb jij een tuin óf huiskamer en wil je die wel een dagje openstellen voor een leuke act? Geef je dan uiterlijk 22 mei op als host. Jouw huiskamer of tuin wordt dan één middagje het toneel voor een act die drie keer max. 30 minuten optreedt. Meld je nu aan! 

Informatiebijeenkomst

Op 14 juni is er een informatiebijeenkomst voor alle mensen die hun huiskamer of tuin hebben aangemeld voor Gluren bij de Buren Assen. Deze bijeenkomst is van 19:30 – 22:00 uur in het Theatercafé van Podium Zuidhaege. Let op: aanmelden als host kan tot 22 mei 2022.