Menu Sluiten

MANAGER HOSPITALITY

HBO werk- en denkniveau

Voor +/- 28 uur (0,8 fte) per week (flexibele werktijden; ook avond- en weekenddiensten)

Podium Zuidhaege is een kunst- en cultuurcentrum in hartje Assen op 10 minuten lopen van het station. Ook wij bereiden ons voor op een nieuw seizoen waarin we publiek ontvangen in onze theaterzaal De Schalm en onze concertzaal de HPK–zaal. Docenten, leerlingen en cursisten komen bij ons voor lessen en workshops muziek, theater, dans of beeldende kunst. Tot slot repeteren bigbands/orkesten/koren bij ons en geven zij concerten.

Voor de ontvangst van ons publiek, onze huurders, gebruikers en cursisten/leerlingen is van belang dat zij zich bij ons thuis voelen. Vind jij het een uitdaging om mede vorm te geven aan de ontwikkeling van Podium Zuidhaege tot culturele hotspot van Assen? In dat geval is deze functie misschien iets voor jou.

Wat ga je doen?

  • Je instrueert het team van medewerkers horeca & receptie, inhuurkrachten en vrijwilligers over de werkzaamheden tijdens een voorstelling of evenement.
  • Met creativiteit en oog voor kwaliteit zorg je voor een efficiënte uitvoering van de diversiteit aan werkzaamheden van de afdeling horeca & receptie.
  • Je denkt mee over en zorgt voor de juiste aansluiting tussen de ambities van de organisatie en de bijbehorende kwaliteit van het team. Hiertoe doe je voorstellen, werkt deze uit en implementeert ze.
  • Je voert regelmatig regiediensten uit en waar nodig spring je bij alle voorkomende werkzaamheden bij.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent ondernemend, ziet kansen en gaat uitdagingen aan. Je bent nieuwsgierig en niet bang vernieuwingen door te voeren. De verscheidenheid aan werkzaamheden vraagt om een zorgvuldige, resultaatgerichte, enthousiaste en flexibele persoonlijkheid met sterke organisatorische kwaliteiten, oog voor detail en een proactieve houding. Je hebt een gedegen kennis van een diverse publieksbenadering. Je vindt het leuk om al onze gasten goed en met plezier te ontvangen. Je hebt een coachende leiderschapsstijl en bent gewend op verschillende niveaus aan te sturen. Je hebt een grote affiniteit met (podium)kunsten en houdt van de dynamiek binnen een theater, kunst- en cultuurcentrum. Ervaring in soortgelijke is een vereiste. Tot slot is het een pre als je in Assen of omgeving woont, of hier naartoe wil verhuizen.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende functie bij een ambitieuze, kleine organisatie waarbij gastvrijheid speerpunt is.
  • De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor creativiteit en eigen initiatief.
  • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • De functie valt in schaal 4 CAO Nederlandse Podia minimaal bruto maandsalaris €1.922,91 en maximaal €2.645,19 o.b.v. fulltimebaan van 36 per week.
  • Podium Zuidhaege is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Vacature en informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met André Arends (Algemeen Manager) telefoonnummer 06 – 508 96 071 of mailen naar andrearends@nullpodiumzuidhaege.nl

Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag zo snel mogelijk via: andrearends@nullpodiumzuidhaege.nl.