Menu Sluiten

Instrumenten | Drums

by
179 179 people viewed this event.

Drumles door Drumstudio HartSlag

Gaat jouw hart ook sneller slaan als je een drummer in een band ziet en hoort spelen? Of een slagwerker in een groot orkest? Wil jij de kunst van het slagwerkspelen ook leren?

Sla dan je slag bij Drumstudio HartSlag in Assen! Je krijgt les van Johan Calf, die met passie en enthousiasme jarenlang drum- en slagwerklessen heeft gegeven bij het ICO in Assen en het CKV in Dronten. De drumlessen vinden plaats in Podium Zuidhaege of bij hem thuis (Marsdijk).

Niet alleen voor drumles, maar ook voor les op marimba, xylofoon, vibrafoon enz. ben je bij Drumstudio HartSlag op het juiste adres. De roots van Johan liggen in de amateurorkestwereld (drum & showband en brassbands), dus ook voor slagwerklessen in het kader van de HaFaBra-opleiding is Drumstudio HartSlag ‘the place to be’.

In de drumlessen sta jij centraal, de lesinhoud wordt zoveel mogelijk afgestemd op wat jij wil leren, in je eigen tempo. En mocht je bij het oefenen thuis niet meer weten hoe het ook al weer moest, dan helpt HartSlag je weer op weg. Persoonlijke aandacht blijft niet beperkt tot de wekelijkse les.

Omdat bij drummen je handen en voeten intensief aan het werk zijn, wordt in het begin veel aandacht besteed aan houding en techniek. In de lessen worden verschillende boeken met meespeelliedjes gebruikt. Deze boeken vormen de rode draad door de lessen heen. Met de geleerde ritmes gaan we dan meespelen met echte popsongs. Samen zorgen we ervoor dat je slag na slag beter wordt!

Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Johan. Ook kun je geheel vrijblijvend een gratis proefles volgen!

  • Woensdag van 14:30 – 19:30 uur
  • Vrijdag van 14:30 – 20:00 uur

Drumstudio HartSlag – Johan Calf – slagwerk
06 – 262 185 10
johan@nulldrumstudiohartslag.nl
www.drumstudiohartslag.nl

Aanvullende informatie

subcategorie - Instrumenten

Klik op onderstaande button om te bestellen

 

Datum & tijd


 

Location

Online Event
 

Categorie

Deel dit bericht