Menu Sluiten

Dans | Ballroomlessen van Etienne Hoogstraten

by
5 5 people viewed this event.

Vanaf eind september dit jaar kun je danslessen volgen van Etienne Hoogstraten, Nederlands kampioen in de Ballroom en Classic Show Dance. Tijdens de lessen leer je de uitdagende basis van de Engelse Wals, Tango en de Quickstep. Daarnaast worden er performancelessen aangeboden waarin de dansuitvoering als een geheel geperfectioneerd wordt.

‘Ik ben Etienne en ik ben al actief in de danswereld sinds mijn negende levensjaar. Mijn ouders deden aan stijldansen en als ik mij goed gedroeg, mocht ik altijd met hen mee. Thuis corrigeerde ik mijn ouders vaak, want ik kende al hun passen door met ze mee te dansen met mijn wijs- en middelvinger op de tafel. Voor mijn ouders was dit genoeg reden om mij daarom zelf te laten dansen.
Sindsdien ben ik het wedstrijdcircuit ingerold. Wat begon met een regionaal wedstrijdje in de klasse zes tot twaalf jaar, eindigde uiteindelijk met meerdere WK’s en EK’s door het professionele veld van Europa heen. Via de dans heb ik mijn partner Anneke Poort leren kennen en sindsdien zijn we meer internationaal gegaan. Met lessen, trainingskampen en wedstrijden buiten de grenzen van Nederland hebben we veel ervaring opgedaan die nu gerijpt is om te delen.’

Etienne gaat elke donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur lesgeven. Een losse les kost €10,90 per persoon. Voor een cursus van dertig lessen betaal je €9,81 per persoon per les. Er kan online betaald worden. Wil je ook deelnemen aan de les? Geef je alvast op door een mail te sturen naar ballroom-aaa@nulloutlook.com.

Aansluitend op de les krijgen dansende Ballroomparen van 20.00 tot 21.00 uur de mogelijkheid om samen te trainen tijdens de Ballroom Practice Open. Deelnemen aan de Ballroom Practice Open kost €5,- per training (graag contant betalen). Het is niet nodig om je vooraf aan te melden.

Klik op onderstaande button om te bestellen

Meld je aan door een mail te sturen naar ballroom-aaa@nulloutlook.com

 

Datum & tijd


 

Location

Online Event
 

Categorie

Deel dit bericht