Menu Sluiten

Beeldend | Keramiek

by
232 232 people viewed this event.

Keramiek |Keramiekgroep op dinsdag door Lucie van den Boogaard

Iedere dinsdagmiddag van 13:30-17:00 uur werkt een groep amateurkeramisten in een speciaal voor keramisten ingericht lokaal in Podium Zuidhaege. Het is een prettige ruimte om te werken met allerlei voorzieningen speciaal voor keramisten.

De keramiekgroep op dinsdag bestaat uit 4 keramisten die zelfstandig werken. Ieder heeft zijn eigen werkvorm, de een maakt verschillende vormen vazen, een ander is hoofdzakelijk figuratief bezig en ook wordt er plaatwerk gemaakt en zijn er mallen. De materialen waarmee gewerkt wordt kopen de keramisten zelf in. Wel maken ze gebruik van de faciliteiten die podium Zuidhaege biedt. De ruimte is goed geoutilleerd. Er zijn diverse elektrische draaischijven, een pers, droogruimtes, spuitcabines en er zijn verschillende ovens. De ovens worden door de medewerkers van Zuidhaege gevuld.

De Keramiekgroep is op zoek naar zelfstandig werkende enthousiaste medekeramisten. Heb je voldoende ervaring om zelfstandig te kunnen werken? Neem dan even contact op met Lucie voor een kennismaking.

Dinsdag van 14:00 – 17:30 uur

Lucie van den Boogaard
06 – 11 70 11 72
lucievandenbogaard@nullgmail.com

Klik op onderstaande button om te bestellen

 

Datum & tijd


 

Location

Online Event
 

Categorie

Deel dit bericht