Menu Sluiten

Beeldend | Fotografie

by
250 250 people viewed this event.

Fotoschool Assen door Han Mulder

Wil je de mogelijkheden van je compact- of reflexcamera stap voor stap leren ontdekken en ‘beter leren kijken’? Of wil je uitgedaagd worden door beeldende opdrachten aangevuld met technische workshops voor het ontwikkelen van jouw fotografische stijl?

Dan is Fotoschool Assen de juiste keus!

• voor elk niveau een cursus
• bijeenkomsten bieden een goede mix van theorie & praktijk
• lesprogramma biedt structuur
• aandacht voor techniek en het beeldend proces
• thuisopdrachten & werkbespreking

Al geruime tijd geeft Fotoschool Assen cursussen basis, vervolg fotografie, workshops en training beeldbewerking aan de Podium Zuidhaege. De cursussen zijn gecertificeerd met het Keurmerk Kunstkeur, wat staat voor kwaliteit. Hieronder vind je een globaal overzicht van de cursussen. Kijk voor meer informatie en inschrijven: www.fotoschoolassen.nl.

1 – Basis digitale fotografie
Wil je de mogelijkheden van je compact- of reflexcamera stap voor stap leren ontdekken ? Dan is deze module een echte aanrader. In korte tijd leer je de techniek goed toe te passen en heel belangrijk “beter leren kijken” voor het maken van jouw prachtige foto’s. Je bent welkom met elk type camera.

Aandacht voor:
• belichten (belichtingsdriehoek: diafragma-sluitertijd-ISO)
• vormgeving (compositie, lenskeuze & standpunt)
• basisflitsen, lichtvoering
• witbalans
• vormgeving (compositie, lenskeuze & standpunt)

2 – Vervolg digitale fotografie
Wil je uitgedaagd worden door beeldende opdrachten aangevuld met technische workshops voor het ontwikkelen van fotografische stijl? Dan is dit verdiepingstraject de juiste keus. Je gaat met verschillende opdrachten en thema’s aan de slag. De individuele en groepsbespreking zijn belangrijke onderdelen.

3 – Portfolio lessen
Ben je op zoek naar inhoudelijke en technische reflectie op je eigen werk? Dan geven de portfolio lessen je de nodige inspiratie en inhoudelijke aanzetten om richting te geven aan jouw “fotografisch beeldend onderzoek”. De werkbesprekingen worden deels online (Skype) en op locatie gegeven. Deelnemers dienen over basistechniek te beschikken.

Beeldbewerking (Photoshop)
Deze training, kleinschalig van opzet met een duidelijke lesopbouw, geeft je een goede basis in beeldbewerking. Je leert alles over de tools en het goed toe te passen van de techniek. dit doen we door creatieve thuisopdrachten en de werkbespreking.

Workshop flitsen
Wil jij meer ontdekken wat er mogelijk is met flitslicht? In deze workshop krijg je daar antwoorden op. We behandelen de basis van flitsen met de reportage flitser. Je leert de ins & outs van flitsen (on-camera flitsen) en flitslicht op een mooie, zinvolle manier toe te passen.

Voor wie?
• Je hebt enige basiskennis van fotografie en kent de werking van de belichtingsdriehoek (Diafragma-Sluitertijd-ISO)
• Je hebt bij voorkeur een TTL-flitser met een LCD scherm van hetzelfde merk als je spiegelreflexcamera of een alternatief merk die compatibel is met je spiegelreflex /systeem camera.

Fotoschool Assen – Han Mulder
06-39853250
han.mulder@nullziggo.nl
www.fotoschoolassen.nl
www.beeldrijkdrenthe.nl

Klik op onderstaande button om te bestellen

 

Datum & tijd


 

Location

Online Event
 

Categorie

Deel dit bericht