Menu Sluiten

Band starten voor jongeren

by
165 165 people viewed this event.

Repetitieruimte huren voor weinig!
Ben jij onder de 23 jaar en met minstens 1 andere jongere bezig een band te starten? Dan kun je dit seizoen bij Podium Zuidhaege extra voordelig een repetitieruimte huren!

Strippenkaart
Van september 2021 t/m juli 2022 kun je bij ons terecht voor het huren van een repetitieruimte voor 10 keer 2 uur voor het luttele bedrag van 2 euro per uur. Je koopt een strippenkaart voor 40 euro en kunt dan tien keer twee uur achter elkaar een van onze muziekstudio’s gebruiken. In de studio’s staan standaard een backline en drie microfoons met standaards opgesteld.

Reserveren
Reserveren van een studio doe je heel eenvoudig van te voren en op basis van beschikbaarheid, overdag of ‘s avonds. Hiervoor en voor meer informatie kun je het beste per e-mail contact opnemen met planning@nullpodiumzuidhaege.nl.

Waarom?
Podium Zuidhaege vindt het stimuleren van popcultuur belangrijk en leuk. Muziekbeoefening zorgt volgens ons voor een creatiever, socialer en leuker leven, voor zowel degene die het doet als de mensen die er naar komen luisteren. Voor jongeren zijn kosten voor het huren van een repetitieruimte vaak een belemmering hierin. Dat vinden we jammer, dus komen we met dit aanbod. Heb je daarnaast misschien ook behoefte aan hulp bij het vinden van bandleden of het vormen van je band? Laat ons dat dan zeker ook weten, zodat we kunnen kijken of en zo ja hoe we je daarbij kunnen helpen. We zien je graag in Podium Zuidhaege!

Klik op onderstaande button om te bestellen

 

Datum & tijd

om 00:00 tot
00:00
 

Location

Online Event
 

Categorie

Deel dit bericht